Nokia 5.3:sta eli ”Captain Americasta” vuoti uusi kuva

11.03.2020 10:07 | Muropaketin toimitus

Nokian tulevasta ”Captain America”-koodinimellä tunnetusta puhelimesta on vuotanut uusi kuva. Se saa todennäköisesti viralliseksi nimekseen Nokia 5.3.

Kun puhelimesta vuoti aikaisemmin kuvia, epäiltiin laitteen nimeksi Nokia 5.2:ta, mutta myöhemmät huhut ovat korjanneet laitteen nimeksi Nokia 5.3.

Kuvan perusteella laitteessa on tuoreista Nokia-puhelimista tuttu pyöreä kameroiden asettelu ja näyttölovi. Kameroita moduuliin on asetettu neljä kappaletta ja niiden keskellä on led-salama. Sama design nähtiin jo aikaisemmissa kuvissa.

Teknisten ominaisuuksien puolesta mukana on todennäköisesti Snapdragon 665 -suoritin ja kaksi kahden megapikselin kameraa, joista toinen on makrokamera ja toinen syvyyskamera. Pääkameran tarkkuus lienee 16 megapikseliä ja neljännen kameran tarkkuus viisi megapikseliä, kertoo Nokia Power User.

Näytön koko on todennäköisesti 6,55-tuumaa ja mukana on kuusi gigatavua keskusmuistia, 64 gigatavua tallennustilaa ja 4000 milliampeeritunnin akku. Puhelin esitellään suurella todennäköisyydellä 19. päivä maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa.