Uusimmat

Nokialta pinkki N8 ”Anna”-päivityksellä

04.05.2011 09:19 Juha Kokkonen

pinkki N8Nokia on esitellyt Conversations-blogissaan uuden värivaihtoehdon N8-puhelinperheeseen. ”Seurauksena fantastisesta palautteesta julkaisemaamme Nokia N8:n värivalikoimaa kohtaan, tämä uusi väri vaikutti luonnolliselta lisävaihtoehdolta. Pinkki N8 täydentää hyvin alkuperäistä mallistoa ilmeikkäällä ja intensiivisellä värillään”, kertoo Nokian johtava muotoilija Rachael Bell.

Laitteen sisuskalut ovat pysyneet uudesta värimaailmasta huolimatta entisellään ja N8 tarjoaa edelleen erinomaiset navigointi-, kuvaus- ja multimediaominaisuudet. Pinkissä versiossa on esiasennettuna Little Pink Diva -teema, Pink Neon Clock -kellosovellus sekä ELLE-muotisovellus, joilla houkutellaan selvästi naispuolista ostajakuntaa. Lisäksi pinkistä N8:sta tulee ilmeisesti löytymään PR2.0 ”Anna” -ohjelmistopäivitys, joka tuo Symbian-laitteisiin odotettuja uudistuksia.

Pinkin N8:n saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta hinnan voisi odottaa asettuvan samalle tasolle muiden N8-värien kanssa.

Nokia Conversations Blog, Nokia N8 – pretty in pink