Uusimmat

Nokian futuristinen puhelin vilahtaa elokuvan trailerissa – N9? MeeGo?

13.05.2011 12:22 Sampsa Kurri

Lokakuussa ensi-iltaan tulevan yhdysvaltalaisen Real Steel -elokuvan trailerissa vilahtaa Nokian futuristinen puhelin, jonka käyttöjärjestelmänä näyttäisi olevan MeeGo. Real Steel on tieteistoimintaelokuva, jossa parimetriset ja 900-kiloiset robotit ovat valloittaneet nyrkkeilykehät. 80 miljoonan dollarin elokuvan pääosassa näyttelee Hugh Jackman (Wolverine).

Trailerin alussa 16 sekunnin kohdalla vilahtavassa Nokian puhelimessa näkyvän käyttöliittymän yläpalkki muistuttaa hyvin pitkälle MeeGon Handset UX:n konseptikuvia, jotka on julkaistu viime vuoden heinäkuussa MeeGon virallisilla kotisivuilla.

Trailerista otetusta kuvankaappauksesta pystyy tulkitsemaan ainakin akun tilan ja signaalin vahvuuden vasemmalla sekä kellon oikealla. Kosketusnäytöllä varustetun puhelimen sivuilla loistaa puhelun aikana valaistus, joka sammuu, kun puhelu katkaistaan. Puhelimen muotoilu muistuttaa viime vuonna lanseerattua N8-mallia tai nettiin vuotaneissa kuvissa nähtyä N9-mallia.

Nokian konseptipuhelimia, joita ei ole koskaan julkaistu markkinoille, on nähty aiemmin muun muassa Matrix-, Star Trek- ja Batman-elokuvissa.

My Nokia Blog, Futuristic Nokia caught in Real Steel movie trailer. Has MeeGo like screen – Nokia N9?

YouTube, Real Steel – Official Trailer [HD]