OnePlus 2 saa sormenjälkilukijan

29.06.2015 20:28 | Pekko Lainiala | 6

OnePlus 2:n hypetyskampanja saa jälleen jatkoa uuden ominaisuuden muodossa. Yhtiön keskustelupalstalle lisätyssä tiedotteessa vahvistetaan monien aikaisemmat arvailut oikeiksi; OnePlus 2 saa todellakin sormenjälkilukijan. Tiedotteessa puhutaan sormenjälkilukijoiden historiasta ja yhtiön omin sanoin he tahtoivat ensin odottaa, että lukijat saavuttivat tason, jossa niistä on oikeasti hyötyä eivätkä ne ole ainoastaan myyntivaltteja. Lisäksi OnePlus korostaa lukijaa turvallisuusominaisuutena.

OnePlus lupaa heidän sormenjälkilukijansa toimivan salamannopeasti säästäen ihmisten aikaa, jota normaalisti kulutetaan yhtiön laskelmien mukaan lukituskoodin näppäilyyn melkoinen määrä. Toistaiseksi OnePlus 2:n kampanjointi on tuottanut hyvää tulosta, koska yhtiöllä on ollut takataskussaan mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tähän mennessä laitteesta tiedetään sen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, USB Type-C -liitin, 27.7.2015 tapahtuva VR-laseja hyödyntävä julkaisutilaisuus sekä nyt julki tullut sormenjälkilukija.

Nykyiset julkaistut ominaisuudet ovat vakuuttaneet eri sivustojen kommentoijat, mutta julkaisun lähestyessä kriittisemmät tiedot lähenevät auttamatta. Mielenkiintoista onkin nähdä esimerkiksi laitteen lopullinen hinta, vältytäänkö Snapdragon 810 -piirin ylikuumenemiselta ja myös se, minkä kokoisella näytöllä malli tuodaan markkinoille.

OnePlus keskustelupalsta, OnePlus 2: Fingerprint sensor

Keskustelu

4,3-4,5" ruudulla ja näillä ominaisuuksilla niin voisin kokeilla Androidia pitkästä aikaa.

Toivottavasti on vähintään 5,5 tuuman ruutu, muussa tapauksessa ei jatkoon..

Niksimuro.
Käytä sormenjälkitunnistuksessa omaa nänniä.
Näin sormellasi avaaminen vaikeutuu tilanteessa jossa sormellasi vastoin tahtoa yritetään päästä käsiksi laitteeseen.
Huom.Toimii vain jos ulkopuolinen on putkiaivo.

"Tiedotteessa puhutaan sormenjälkilukijoiden historiasta ja yhtiön omin sanoin he tahtoivat ensin odottaa, että lukijat saavuttivat tason, jossa niistä on oikeasti hyötyä eivätkä ne ole ainoastaan myyntivaltteja."

Tämä tiivistää hyvin kiinalaisen bisnesmentaliteetin. Kiinalaiset odottavat ensin että muut innovoivat jonkin uuden keksinnön, jonka jälkeen kiinalaiset voivat surutta kopioida sen omiin tuotteisiinsa. Kun ei tule mitään kehityskustannuksia, niin tuotteet voidaan myydä muita halvemmalla :(

SoulSucker

"Kiinalaiset odottavat ensin että muut innovoivat jonkin uuden keksinnön, jonka jälkeen kiinalaiset voivat surutta kopioida sen omiin tuotteisiinsa. Kun ei tule mitään kehityskustannuksia, niin tuotteet voidaan myydä muita halvemmalla :(

Niinhän se on, mutta mitäs se haittaa jos saat samat ominaisuudet halvemmalla kuin kilpailijoiden malleissa? Eikös se ole ole ollut koko OnePlussan idea. Taatusti tulee kyllä olemaan noilla spekseillä ja ominaisuuksilla kalliimpi kuin ensimmäinen malli mutta joutuu vielä hetken jännittämään että kuinka paljon kalliimpi.

Muropaketin uusimmat