UUSIMMAT

OnePlus 3T -mallista on tulossa myyntiin Midnight Black -erikoisversio

22.03.2017 18:00 |

OnePlus tuo Suomessakin hyvin menestyneestä 3T-mallista myyntiin uuden, rajoitetun painoksen. Sen erikoisuus piilee värissä, joka on aiemmista vaihtoehdoista poiketen musta.

Alumiinikuoressa on kolme 14 mikronin paksuista pinnoitekerrosta, joiden luvataan tarjoavan myös suojan sormenjälkiä vastaan. OnePlus kertoo uutuusversion pinnoitteen ja tarkan värisävyn vaatineen yli 30 testikappaletta ennen kuin siitä saatiin valmistajan vaatimukset täyttävä. Erikoispainoksen värisävy on nimetty kuvaavasti Midnight Blackiksi. Kokonaisuudessaan pintaviimeistelyprosessin kerrotaan olevan niin vaativa, että myyntiin saadaan vain rajallinen erä puhelimia. Erän kokoa valmistaja ei kuitenkaan paljasta.

Kaikki OnePlus 3T Midnight Black Limited Edition -mallit on varustettu 128 gigatavun tallennuskapasiteetilla. Muut ominaisuudet ovat aiemmasta OnePlus 3T -mallista tutut eli sydämenä sykkii Snapdragon 821, AMOLED-näytön koko on 5,5 tuumaa, akku täyttyy Dash Charge -pikalatauksella, kamera on 16-megapikselinen ja muistia löytyy kuusi gigatavua.

Pieni erä erikoisversiota tulee myyntiin ensimmäiseksi Hypebeast-pop up -verkkokaupassa 24. maaliskuuta klo 18. Suomalaisille tarjotaan puhelimia lisäksi rajoitetusti myyntiin myös 25.3. klo 14 Elisa Kulma -myymälässä järjestettävässä tapahtumassa. Muut Elisan myymälät saavat puhelimen valikoimiinsa 28.3. Hinta on sama kuin 3T-perusversiossa eli 479 euroa.