OnePlus 5 -mallista liikkeellä huhuja

11.04.2017 11:22 | | 102 | 3

Lippulaivapuhelinten hinnoittelua omalta osaltaan murentanut OnePlus on valmistelemassa uutta OnePlus 5 -puhelintaan. Yritys on hyppäämässä kokonaan huonoa onnea Kiinassa tuottavan mallinumeron neljä yli. Tulevan vitosmallin speksit ovat nyt vuotaneet verkkoon, ainakin  mikäli on uskominen kiinalaista Pcpop-sivustoa.

OnePlus 5 noudattaa viimeisimpiä älypuhelintrendejä, ja sen näyttö peittää lähes koko puhelimen etupuolen. Fyysinen kotinäppäin on heivattu pois, ja sormenjäljenlukija on sijoitettu puhelimen taakse. Sormenjäljenlukijan odetataan sijaitsevan takapuolella, mutta paremmassa paikassa kuin Samsungin uutuudessa.

Järjestelmäpiiriksi on valittu tämän vuoden suosikki Qualcomm Snapdragon 835. Keskusmuistia oltaisiin lisäämässä 3-mallin kuudesta gigatavusta kahdeksaan gigatavuun. Näytön koko on 5,5 tuumaa, ja sen tarkkuus on 2K-luokkaa. Akun kapasiteetiksi huhut kertovat 3000 milliampeerituntia. Takakameran 23 megapikselin kennon lisäksi kamerassa on optinen kuvanvakain ja jopa optinen zoom, joka on onnistuttu mahduttamaan vain seitsemän millimetrin paksuiseen puhelimeen.

Edes alustavaa hinta-arviota ei vielä ole tiedossa, mutta mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, julkistaa OnePlus mallinsa vielä tulevan kesän aikana.

Keskustelu

Voi kun palaisivat OnePlus Onen erinomaiseen muotoiluun ja luopuisivat näistä nykytrendin mukaisista saippuanliukkaista, pyöristetyistä metallirungoista.

Akku on kyllä pettymys, jos kapasiteetti on vain 3000mah.

Akun "pienen" kapasiteetin ymmärtääkin, kun sitten voidaan tuoda "paranneltu" T malli taas vähän myöhemmin markkinoille.

Muropaketin uusimmat