Uusimmat

OnePlus esitteli parannellut Buds Pro 2 -nappikuulokkeet

04.01.2023 10:30 Muropaketin toimitus

OnePlus on esitellyt parannellut Buds Pro 2 -nappikuulokkeet, jotka on kehitetty yhdessä Dynaudion kanssa.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin sisäänrakennetut MelodyBoost Dual Drivers -ajurit ovat syntyneet yhdessä Dynaudion kanssa, ja ne muodostuvat 11 mm:n bassokaiuttimesta ja 6 mm:n diskanttikaiutttimesta.

Valmistajan mukaan koaksiaalinen kaksoisajurijärjestelmä pystyy käsittelemään korkeita ja matalia taajuuksia helposti, jolloin käyttäjät voivat kuulla musiikin
sellaisena kuin se kuulosti studiossa. Bassokaiuttimen kupu on varustettu kristallipolymeerikalvolla ja erillinen kupu- ja reunamuotoilu parantaa matalien ja keskitaajuuksien sekä korkeiden taajuuksien välistä yhteyttä. Bassokaiuttimeen on lisätty silikonireuna, joka parantaa matalien taajuuksien joustavuutta ja tekstuuria.

OnePlus Buds Pro 2:ssa on myös yksi oletustaajuuskorjain (EQ) ja kolme mukautettua taajuuskorjainta – Bold, Serenade ja Bass. Kaikki neljä taajuuskorjainta on viritetty yhdessä Dynaudion kanssa.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet on varustettu vastamelutoiminnolla, joka eliminoi ympäristön melun jopa 48 dB asti. Henkilökohtainen melunvaimennus tarjoaa sopivimman melunvaimennusvaikutuksen korvakäytävän analyysin perusteella. Huolettoman kuuntelukokemuksen takaamiseksi OnePlus Buds Pro 2 tarjoaa jopa 39 tuntia
musiikin toistoa, sillä kuulokkeiden kotelo mahdollistaa useat lisälatauskerrat. OnePlus Buds Pro 2 tukee myös Bluetooth 5.3 LE -ääntä sekä kaksoisliitäntää, eli sen voi yhdistää kahteen eri laitteeseen samanaikaisesti.

Lisätietoja Buds Pro 2:sta paljastetaan OnePlus Cloud 11 -tapahtumassa 7. helmikuuta 2023.