Uusimmat

OnePlus tarjosi ilmaiset VR-lasit OnePlus 3:n julkaisutilaisuuden seuraamiseen – ”myytiin” heti loppuun

23.05.2016 18:44 Juha Kokkonen

oneplus-loop-vr-headset-230516

OnePlus julkaisi tänään puolenpäivän jälkeen tiedotteen, jossa se kertoi tarjoavansa ilmaiset (pienien postituskulujen hinnalla) VR-lasit tulevan OnePlus 3 -älypuhelimen julkaisun seuraamiseen. Startup-yritys AntVR:n kanssa kehitettyjä laseja oli varattu 30 000 kappaleen erä ja OnePlussan nettikaupan varastosaldon perusteella ne myytiin loppuun muutamassa tunnissa. 366 gramman painoisten lasien kerrotaan olevan yhteensopivat useimpien 5-6 tuumaisten älypuhelimien kanssa.

loop-oneplus-3-230516

OnePlus esitteli jo viime kesänä OnePlus 2 -älypuhelimensa VR-lähetyksen muodossa, mutta tuolloin kiinnostuneille jaettiin vain ilmaisia pahvisia VR-laseja. Tämänvuotisen julkaisun kehutaan olevan entistä mukaansatempaavampi, sillä se tapahtuu OnePlussan kuvitteellisella The Loop -avaruusasemalla. Lisäksi myös OnePlus 3:n ostamisen kerrotaan onnistuvan virtuaalimaailmassa lasien avulla ennen muita.

OnePlus 3:n julkaisupäivästä ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta oletettavasti se tapahtuu kesän aikana. OnePlus Loop VR Headsetien toimitusten kerrotaan alkavan 6. kesäkuuta.