UUSIMMAT

OnePlus Two ilmestyi Geekbechin tulospalveluun

21.05.2015 10:14 | Juha Kokkonen | 3

OnePlus Two Concept Render

Kuva: OnePlus Two Concept Render by Matt

OnePlus Two -älypuhelimen julkistuksen on määrä tapahtua jossain vaiheessa kolmatta vuosineljännestä, mutta toistaiseksi siihen liittyvät vuodot ovat pysyneet varsin vähäisinä. Pari viikkoa sitten OnePlussan toimitusjohtaja Liu Zuohu vihjaili Twosta löytyvän Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin ja nyt Geekbench 3 -testisovelluksen tulospalveluun livahtaneen merkinnän mukaan tieto pitää paikkaansa.

Tulospalveluun lisätyn laitteen nimeksi on merkitty OnePlus One, mutta mallinumerona on oikean Onen A0001:n sijaan A2001, joka viittaa uuteen Two-malliin. Järjestelmäpiirin malliksi on merkattu MSM8994, joka tarkoittaa Snapdragon 810:tä. Ytimiä kerrotaan olevan kahdeksan, mutta kellotaajuudeksi ilmoitetaan 1,55 GHz, joka viittaa jonkinlaiseen kehityslaitteeseen. Uutena tietona RAM-muistin määräksi laite on ilmoittanut kolme gigatavua, joka saattaa olla joillekin käyttäjille pieni pettymys. Käyttöjärjestelmänä toimii tietojen mukaan Android 5.1, jonka kaverina tulee suurella todennäköisellä OnePlussa oma Oxygen OS -käyttöliittymä.

GeekBench Browser, OnePlus ONE A2001

Keskustelu

Kyllä tuo aika kiinnostava on, mutta en ole päivittämässä kaksi kuukautta vanhaa OPOa tuohon :D

Enemmän paksuutta ja niillä resursseilla parempi kamera ja isompi akku niin ostan heti vaikka teho olisikin "vaan" samaa luokkaa kuin alkuperäisessä :)

Muutenkaan ei uskaltas tunkea alle 8millistä ja yli 5 tuumasta esim. farkkujen taskuun, menis kuitenkin rikki samantien.

vihainen hippi

Enemmän paksuutta ja niillä resursseilla parempi kamera ja isompi akku niin ostan heti vaikka teho olisikin "vaan" samaa luokkaa kuin alkuperäisessä :)

Tämä! Tosin kamera ei itseäni juuri kiinnosta, mutta isompi akku ehdottomasti. En ole koskaan tajunnut mikä siinä millin ohuessa niin ihmisiä kiihottaa, kyllä nykyiseen OPO:n voisi muutaman millin lisätä ilman ongelmia. Myöskin joskus miettinyt, että onko puhelimen tehoilla kuinka isoo vaikutusta muuhun kuin benchmarkkien tulokseen. Tietenkin löytyy muutamia tehokäyttäjiä, mutta väittäisin aika harvalla olevan oikeaa vaikutusta muuhun kuin ehkä peleihin.

Muropaketin uusimmat