OnePlussan langattomat lippulaivakuulokkeet päivittyivät – Buds Pro 2 -nappien ominaisuuksiin kuuluu nyt myös kaksoiselementit ja tuki tilaäänelle

07.02.2023 17:03 Muropaketin toimitus

OnePlus on virallisesti julkistanut OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet. Tutun näköiset kuulokkeet on tehty yhteistyössä Dynaudio-yrityksen kanssa. Hintaa uusilla napeilla on 179 euroa.

OnePlus Buds Pro 2 yhdistää mattapintaa ja metallista tyylittelyä. Kuulokkeet ovat saatavilla kahdessa värissä: vihreä (Arbor Green)  ja ja musta (Obsidian Black).

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeissa on kaksi MelodyBoost-elementtiä, jotka on luotu yhteistyössä Dynaudion kanssa. Ne sisältävät 11 millimetrin bassoelementin ja kuuden millimetrin diskanttielementin. Kuulokkeissa on käytettävissä myös neljä Dynaudion kanssa kehitettyä taajuuskorjainesiasetusta. Kuulokkeissa on lisäksi tuki korkearesoluutioiselle LHDC 4.0 -ääniyhteydelle, ja Audio ID 2.0 -tekniikka mukauttaa napit skannaamalla korvakäytävän ja tekemällä kuuntelutestin.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeet ovat myös yhdet ensimmäisistä täyslangattomista nappikuulokkeista, jotka tarjoavat Googlen Android 13:lle kehitetyn tilaäänitoiminnon. OnePlus on yhteistyössä Googlen kanssa optimoinut Buds Pro 2:n tilaäänen simuloimaan elokuvateattereiden äänikokemusta, ja OnePlus avaa myös tilaäänikokemuksen monikanavaisille äänilähteille YouTubessa ja Disney+ -sovelluksessa. Jotta kuulokkeiden tilaäänitoiminnot voisivat tukea useimpien sovellusten stereoäänilähteitä, on OnePlus myös sisällyttänyt OnePlus Buds Pro 2:een stereoäänimiksausalgoritminsa, jotta kaksikanavaisen äänen suoratoistoalustat voidaan optimoida niin että ne kuuluvat moniulotteisella äänellä.

OnePlus Buds Pro 2 on myös varustettu älykkäällä adaptiivisella vastamelutoiminnolla, joka eliminoi ympäristön melun jopa 48 desibeliin asti. Akulle on kestoa luvassa kotelosta tankattuna jopa 39 tunnin musiikintoistolle. Kuulokkeet voi yhdistää kahteen Bluetooth-laitteeseen samanaikaisesti Dual Connection -ominaisuuden ansiosta. Google Fast Pair -ominaisuuden ansiosta kuulokkeet on nopeasti yhdistävissä lähellä oleviin Android-laitteisiin. Kuulokkeet ovat myös roiskeenkestävät (IP55).

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden ennakkomyynti alkaa 7.2 klo 17.00. Kuulokkeiden varsinainen myynti alkaa, kun ne saapuvat kauppoihin 16.2. klo 9.00. Suositushinta on 179 euroa.