Onko minikahvinkeitin maailman typerin mobiililisälaite?

13.05.2017 10:15 | | 51 | 4

Kännykänkuoria on ollut tarjolla jo yli 20 vuotta. Välillä niihin on integroitu visuaalisen viihteen lisäksi myös toiminnallisia ominaisuuksia, kuten lisäakku. Mokase-suojakuori vie kuitenkin toiminnot aivan uudelle tasolle, sillä se tekee puhelimesta minikokoisen kahvinkeittimen.

Toimintaperiaate on samantapainen kuin kapselikeittimissä. Laite tarvitsee toimiakseen erityisvalmisteisen kahvikapselin, josta juoma valmistetaan. Tosin Mokasen tapauksessa pelkkä kapseli riittää, vettä ei tarvitse lisätä lainkaan. Valmistajan mukaan laite lämmittää pikkutilkan kahvia 50-60 celsius-asteeseen. Kahvinkeitto aloitetaan tietenkin mobiilisovelluksen kautta.

Kyseessä on alunperin Kickstarterissa rahaa kerännyt projekti, mutta BGR:n mukaan se vedettiin joukkorahoituspalvelusta pois. Syynä ei kuitenkaan ollut liian vähäinen suosio, vaan liian suuri kiinnostus tuotetta kohtaan. Niinpä joukkorahoituskierroksen loppuunsaattamisen sijasta valmistaja päätti tuoda tuotteen suoraan massamarkkinoille.

Mokase on yhteensopiva lukuisien eri puhelinmallien kanssa, yhteistoimintaan sen kanssa suostuvat ainakin iPhonet 6, 6s, 7 ja 7 Plus, sekä monet Samsungin ja Huawein mallit. Myös modulaarisuusihme LG G5 löytyy tuettujen laitteiden listalta. Niin erikoiselta lisukkeelta Mokase kuulostaa, ettei sen paljastuminen erikoiseksi  markkinointitempaukseksi edes yllättäisi. Lopullinen totuus selviää, mikäli tuote löytää tiensä myyntiin asti.

Keskustelu

Kahvin suurkuluttajana pistän tuollaisen välittömästi tilaukseen. Miksei tuota ole jo keksitty aikaisemmin.

Toimi samalla nestejäähdytyksenä puhelimelle ;)
Nyt voi kellotaa puhelimen tappiin, kun se on kääritty nesteellä täytettyyn jäähdytysastiaan!
Kuka näitä aprillipäiväpiloja oikein kaivaa esiin :)

Typerin ja idioottimaisin idea mitä on varmaan ikinään keksitty…. Voe sentään:)

Muropaketin uusimmat