Uusimmat

OnLeaks julkaisi LG:n Nexus 5:stä uusia renderöityjä kuvia

14.08.2015 21:35 Pekko Lainiala

Twitterissä vuotoihin keskittyvää OnLeaks-tunnusta hallinnoiva Steve Hemmerstoffer on tänään julkaissut yhteistyössä uSwitch.comin kanssa renderöityjä kuvia LG:n huhutusta Nexus 5:stä. LG:n laitteen lisäksi on huhuttu, että tänä vuonna nähtäisiin myös Huaweilta Nexus-puhelin. Renderöintien kerrotaan perustuvan lisälaitevalmistajien saamiin tietoihin laitteen mitoista ja puhelimesta on tehty myös havannoillistava video, joka on ladattu Youtubeen.

Nyt luotujen kuvien ja tietojen perusteella laitteesta löytyisi 5,2 tuuman näyttö, takakanteen sijoitettu sormenjälkilukija ja kamera olisi hieman koholla takakuoresta. Materiaalien arvellaan olevan kylkien osalta metallia ja muutoin muovia, mutta tieto ei ole tässä vaiheessa varma. Laite olisi kooltaan 146,9 x 72,9 x 8,0 millimetrin kokoinen ja mikäli kameran pieni kohouma lasketaan mukaan, toisi se paksuuteen 1,8 millimetriä lisää. USB-liitäntä olisi C-tyyppiä ja puhelimen etupuolelle olisi sijoitettu kaksi eteenpäin suunnattua kaiutinta.

Varmempaa tietoa laitteesta tullaan tiettävästi kuulemaan viimeistään Android M:n julkaisun yhteydessä myöhemmin tänä syksynä.

Päivitys 17.8.2015: OnLeaks on nähtävästi osunut tietoineen oikeaan suuntaan, sillä nyt verkkoon on ilmaantunut kuva, joka muistuttaa hyvin pitkälti OnLeaksin julkaisemia renderöityjä kuvia:

uSwitch.com, uSwitch exclusive: LG Nexus 5 renders and video confirm rear fingerprint scanner and 5.2” screen

Muropaketin uusimmat