Uusimmat

Pidetty ominaisuus saattaa jäädä pois Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykellosta

01.06.2022 21:39 Muropaketin toimitus

Tulevasta Samsung Galaxy Watch5 Pro -kellosta ei välttämättä löydy pyörivää näytön kehystä.

Samsungilta lienee luvassa tänä vuonna kolme Galaxy Watch5 -kellomallia, jotka ovat koodinimiltään heart-S, heart-L ja heart-Pro. Heart-S lienee Galaxy Watch5:n 40 tai 42 millimetrin malli, heart-L 44 tai 46 millimetrin malli ja heart-Pro uusi pro-malli, joka korvaa aiemman classic-version. Kuten aiempi vuoto antoi odottaa, pro-versiosta lienee luvassa vain yksi kokovaihtoehto.

Aiemmin Classic-malleissa on nähty pyörivä näytön kehys tuskin löytää tietään enää uuteen Watch5 Pro -malliin, mikäli Ice Universen vuotama tieto pitää paikkansa. Samsung on aiemmin pyrkinyt korvaamaan fyysisen pyörivän näytön kehyksen virtuaalisella kosketusnäyttöön pohjautuvalla vaihtoehdolla, mutta vielä ei tiedetä, käykö näin myös Watch5 Pron kohdalla.

Pro-mallissa on muiden ennakkotietojen mukaan titaanista valmistettu runko ja siinä käytetään safiirilasia. Älykellossa on todennäköisesti myös kookas 572 milliampeeritunnin akku.

Uudet Galaxy Watch -mallit esitellään todennäköisesti aikaisintaan loppukesästä. Todennäköisin ajankohta julkistukselle lienee elokuu.