Uusimmat

Samsung aloitti Galaxy Tab S2 9.7 -taulutietokoneen Marshmallow-päivitykset

26.04.2016 11:45 Juha Kokkonen

marshmallowkuvitus_8

SamMobile-sivusto raportoi Samsungin aloittaneen Android Marshmallow -päivityksen syöttämisen Galaxy Tab S2 9.7 -taulutietokoneelleen. SM-T815-mallivariantille ainakin Saksassa saataville tulleen päivityksen Android-versio on 6.0.1 ja firmware-versio T815XXU2BPD6. Galaxy Tab S2 -mallit ovat malliesimerkki taulutietokoneiden heikosta päivitystilanteesta Android-puolella – Samsungin huippumalli on joutunut odottamaan uusinta Android-versiota yli puoli vuotta.

Päivityksen mukana tulee luonnollisesti kaikki Android Marshmallowin uudistukset sekä huhtikuun turvallisuuspäivitys. Samsungin omista TouchWiz-uudistuksista ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta käyttöliittymän ulkoasu näyttää samalta kuin Galaxy S7 -puhelimissa ja toivottuna ominaisuutena päivitys palauttaa ainakin monikäyttäjätuen, eli laitteeseen on mahdollista luoda useita eri käyttäjätilejä esimerkiksi perheenjäsenille.

Päivityksen saatavuuden voi tarkistaa asetusvalikosta laitteen tietovälilehdeltä. Päivityksen syöttö toteutetaan todennäköisesti portautetusti, joten se ei ole välttämättä vielä saatavilla kaikilla markkina-alueilla.