UUSIMMAT

Samsung esitteli uuden Galaxy Watch Active 2 -älykellon, jolla voi katsoa vaikka YouTube-videoita

06.08.2019 15:15 | Muropaketin toimitus

Samsung on esitellyt Galaxy Watch Active 2:n virallisesti ja vahvistanut, että syksyllä ilmestyvä älykello 2 saa myös oman YouTube-sovelluksensa.

YouTube-sovelluksen avulla älykellon pieneltä näytöltä voi katsoa YouTube-videoita. Sovelluksessa on hakutoiminto ja äänet kuuluvat älykellon kaiuttimesta. Sovellus saapuu myöhemmin myös osaan Samsungin vanhemmista Tizen-älykelloista, kertoo 9 to 5 Mac.

1,2-tuumaisen Galaxy Watch Active 2:n muihin ominaisuuksiin kuuluu digitaalinen kosketuksen rekisteröivä näytön kehys, jota pyörittämällä sovelluksia ja valikoita voi selata. Galaxy Watch Active 2:n 4G-yhteyksiä tukeva 40 millimetrin malli maksaa Suomessa 479 euroa ja 44 millimetrin malli 499 euroa. Kello tulee syksyllä saataville hopeisena sekä mustan ja kullan värisenä.

Samsung on panostanut älykellon tapauksessa terveysominaisuuksiin. Älykello osaa mitata sydänfilmin (EKG), joskin ominaisuus päivitetään Galaxy Watch Active 2:een vasta julkaisun jälkeen, kertoo The Verge. Mukana ovat myös sisäänrakennettu GPS, NFC ja sykemittari. Kello on vesitiivis 50 metrin syvyyteen saakka, joten sen kanssa voi huoletta uida.