Uusimmat

Samsung Galaxy Buds3 -kuulokemallit – Mukana myös valoviiru ja tekoälyä

Kuva: Muropaketti

10.07.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Puhelimien oheen Samsung julkaisi Galaxy Buds3 -kuulokemalliston. Tarjolle tulee niin Galaxy Buds3 ja Buds3  Pro -malliversiot. Kummassakin mallissa nähdään nyt monista kilpailijoista tuttu varsirakenne, joten uusi malli eroaa selvästi aiemmista, vain korvan sisään asettuvista malleista.

Samsungin uudet Galaxy Buds3 -malliston nappikuulokkeet tuovat mukanaan tekoälytoimintoja. Kytkemällä uutuusnapit Galaxy Z Fold6- tai Galaxy Z Flip6 -puhelimeen, voi ottaa käyttöön tulkkitilan, joka kääntää lennosta kuultua puhetta toiselle kielelle – valitettavasti suomi ei kuitenkaan ole tässä vaiheessa tuettujen kielten joukossa.

Kuulokkeiden yhteisiin ominaisuuksiin kuuluu myös aktiivinen vastamelu. Galaxy Buds3 -kuulokkeiden mikrofonit analysoivat sekä korvan sisäistä että sen ulkopuolista ääntä reaaliajassa, mikä valmistajan mukaan parantaa aktiivisen melunvaimennuksen toimintaa.

Galaxy Buds3 -mallistossa on myös yksi kuulokkeet kilpailijoista erottava tekijä, nimittäin Blade Lights -nimen saanut valoviiva napin varsiosan reunassa. Näyttävyyden lisäksi varteeen on tuotu toiminnallisuutta, sillä kuuloketta voi hallita nipistämällä tai pyyhkäisemällä ylöspäin tai alaspäin.

Uutuusmalleista Galaxy Bud3 -malli perustuu yhteen kuuloke-elementtiin ja vahvistimeen, Buds3 Pro -nappikuuloke on saanut sisäänsä kaksi elementtiä ja niille omat vahvistimet. Niiden välillä on myös merkittävä rakenteellinen ero, sillä Pro-versio edustaa tulppaavaa rakennetta ja perusversio on puolestaan avoin.

Samsung Galaxy Buds3 Pro -mallin hinta on 249 euroa ja Galaxy Buds3 -version 179 euroa. Värivaihtoehdot kuulokkeissa ovat valkoinen ja hopea.

Muropaketin uusimmat