UUSIMMAT

Samsung Galaxy Note 8 -mallista uusia tietoja, kynässä näppärä ominaisuus

08.06.2017 13:19 Muropaketin toimitus

Samsung Galaxy Note 8 -puhelimesta on ilmaantunut verkkoon uusia huhuja. BGR.com bongasi ne Twitter-tililtä nimeltä Poyoco Tech. Kovin pitkää historiaa tilillä ei ole, joten tietojen todenperäisyys saattaa olla mitä tahansa hatusta vedetyn ja tuotantolinjalla tapahtuneen vakoilun väliltä. Kannattaa siis suhtautua tietoihin varauksella.

Lukuisia twiittejä aiheesta teny Poyoco Tech kuitenkin kertoi asiasta esimerkiksi seuraavaa: Puhelin on ulkoisesti hyvin samankaltainen Galaxy S8 -mallin kanssa, kookasta ja lähes reunatonta Infinity-näyttöä myöten. Takapuolella on tuplakamera, joka on sijoitettu hyvin samankaltaisesti kuin Note 3 -mallin kamera.

S8:ssa sormenjäljenlukija oli takapuolella, mutta uudessa Notessa se on siirretty puhelimen etualareunaan. Vuotaja julkaisi myös vertailukuvan uutuudesta vanhan Note 3:n vieressä. Kameramodulin samankaltaisuuden lisäksi siitä paljastuu myös teksti AKG, joka on vastuussa puhelinten kaiutinten säätämisestä.

Vielä pienenä lisäerona S8:aan on Note-version Bixby-nappiin lisätty pintakuviointi. S Pen puolestaan on samanlainen Note 7 -version kynän kanssa. Siinä on kuitenkin sisäänrakenettu värinätoiminto ja tuki Find My Mobile -sovellukselle. Sohvanrakoon tai kirjahyllyn alle vierineen kynän pitäisi siis löytyä tästedes helposti.