UUSIMMAT

Samsung Galaxy S23 -mallistossa käytetään ehkä sittenkin Exynos-järjestelmäpiirejä

20.09.2022 20:46 Muropaketin toimitus

Aiempien tietojen perusteella kaikissa Samsung Galaxy S23 -malleissa hyödynnettäisiin Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirejä markkina-alueesta riippumatta. Voi kuitenkin olla, etteivät Exynos-järjestelmäpiirit sittenkään jää historiaan.

Mobiilivuotaja Ice Universen mukaan Samsungin Mobile Experience -tiimin johtavissa asemissa työskentelevät henkilöt ovat olleet pettyneitä siihen, kuinka Samsungin lippulaivatason Exynos-järjestelmäpiirit ovat toimineet. Myös riippumattomat testaajat huomasivat, että Galaxy S22 -malliston tapauksessa Snapdragon 8 Gen 1 -versio oli Exynos 2200 -järjestelmäpiirillä varustettuja malleja suorituskykyisempi. Siksi on näyttänyt siltä, että kaikista Galaxy S23 -malleista löytyisi Qualcommin järjestelmäpiiri.

Samsungin johtohenkilöt haluaisivat kuitenkin, että Samsungin lippulaivoissa käytettäisiin jatkossakin myös Samsungin omia järjestelmäpiirejä. Galaxy S22 -malliston tapauksessa Exynos 2200 -mallit kattoivat noin 70 prosenttia kaikista Galaxy S22 -malleista, ja Exynos 2200 löytyy myös Euroopassa myytävistä versioista.