Uusimmat

Samsung Galaxy S24 -puhelinmalliston julkistusajankohta saattoi jo selvitä

Kuva: Samsung Galaxy S23 -mallit. @ Muropaketti

26.09.2023 10:34 Muropaketin toimitus

Samsungin tämän vuoden huippupuhelimien julkistukset on jo nähty, joten katse on tukevasti ensi vuodessa. Uudet Galaxy S24 -puhelinmallit nähdäänkin heti alkuvuodesta. Nyt julki tulleiden vuototietojen perusteella julkaisupäivä olisi edellisvuosia aiempi.

Samsung Galaxy S24 -puhelinmallisto julkaistaan melkoisella varmuudella vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämän vuoden Galaxy S23 -puhelimien julkaisu tapahtui helmikuun ensimmäisenä päivänä, ja myyntiin puhelimet tulivat tästä noin kahden ja puolen viikon kuluttua.

Nyt vuototietojen perusteella seuraava huippumallisto julkaistaan jo tammikuun puolella. Luotettavana mobiilijulkaisujen vuotajana tunnettu Ice Universe on nyt paljastanut omat tietonsa Galaxy S24 -puhelinmalliston julkaisuajankohdasta, joka olisi tammikuun 18. päivä – olkoonkin, ettei juuri tuosta päivämäärästä ole hänenkään mukaan täyttä varmuutta, mutta julkaisun odotetaan tapahtuvan tämän päivämäärän paikkeilla.

Ensitietojen perusteella Galaxy S24 -puhelimiin odotetaan markkina-alueesta riippuen joko Exynos 2400- tai Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä. RAM-muistia odotetaan malliversiosta riippuen olevan 12 tai 16 gigatavua ja tallennustilaa vähintään 128 gigatavua ja huippumallissa enimmillään yksi teratavu.