Samsung Galaxy S7 edge saa uuden värivaihtoehdon

30.10.2016 15:16 | Sampsa Kurri

edge-30122016

Samsung on julkaissut Galaxy S7 edge 4G+ -lippulaivapuhelimestaan uuden Blue Coral -värivaihtoehdon, joka saapuu myyntiin 5. marraskuuta 32 gigatavun tallennuskapasiteetilla. Vaaleansininen väri liittyy Galaxy S7 edgen nykyisten värien eli mustan, valkoisen, kullan, hopean ja pinkin joukkoon. Uutuusväri lanseerattiin alun perin surullisenkuuluisan Note7:n yhteydessä, mutta nyt se on otettu käyttöön myös S7 edgessä.

Sininen väri tuntuu kasvattavan suosiotaan älypuhelinvalmistajien ja kuluttajien keskuudessa, sillä esimerkiksi Google ja Huawei ovat tänä syksynä julkaisset omista Pixel- ja Honor 8 -puhelimistaan siniset versiot.

Samsung yrittää houkutella uudella värivaihtoehdolla Galaxy S7 edgelle ostajia, jotta se saa lähestyvän joulumyynnin aikana paikattua Note7:n takaisinkutsusta ja tuotannon lopettamisesta johtuvaa aukkoa. Blue Coral -väri tulee aluksi saataville Singaporessa ja Taiwanissa, mutta uutuusvärin saatavuus laajenee todennäköisesti piakkoin myös muille markkina-alueille. Galaxy S7 edgen hintataso Suomessa on tällä hetkellä alkaen vajaasta 700 eurosta ylöspäin.

edge2-30122016