Uusimmat

Samsung Gear S2 -älykellolle Gear S3:sta tuttuja ominaisuuksia toisessa Value Pack Update -päivityksessä

05.12.2016 17:34 Muropaketin toimitus

gear-s2-watch-faces-1-051216

Samsung on julkaissut Gear S2 -älykellolleen Value Pack Update -päivityksen, joka tuo mukanaan uudesta Gear S3 -kellosta tuttuja ominaisuuksia.

Päivitys tuo mukanaan uusia sovelluksia, kuten Remindersin, johon käyttäjä voi lisätä tehtävälistoja, ja Alti-Barometerin, joka näyttää käyttäjälle korkeustiedon sekä ilmanpaineen. Widgettien valikoima on kasvanut ja toiminnot monipuolistuneet. Kelloon voi myös ladata Galaxy Apps -sovelluksesta Gear S3 -mallissa julkaistuja kellotauluja.

Viestisovellus sisältää nyt uuden käsinkirjoitustilan, 180 emojin valikoiman sekä uuden puheentunnistukseen perustuvan syöttötilan. S Voice -puheentunnistusominaisuutta on myös nopeutettu. Parannettu S Health -sovellus tunnistaa nyt automaattisesti useampia eri liikuntamuotoja sekä yleisimpiä lihaskunto- ja kuntosaliliikkeitä. Pace Coaching -ominaisuus helpottaa oikean tahdin pitämistä juoksulenkillä, ja pitkään paikalla ollutta käyttäjää piristämässä on nyt venyttelyopas.

Lisäksi päivitys monipuolistaa näyttöä ympäröivän pyöritettävän kehyksen toimintoja, jotka mahdollistavat muun muassa puheluihin vastaamisen ja hylkäämisen, herätysten, ajastimien ja hälytysten vaimentamisen. Myötäpäivään kääntäminen vastaa puheluun ja kuittaa hälytyksen, kun taas vastapäivään kääntäminen hylkää puhelun ja lykkää hälytystä myöhemmäksi. Uusi SOS-turvatoiminto mahdollistaa hätäviestin ja sijaintietietojen lähettämisen määritellyille yhteyshenkilöille kotipainiketta kolmesti painamalla.

Samsung aloitti päivityksen syöttämisen maanantaina 5. joulukuuta suurimmilla markkina-alueilla, ja se tulee maailmanlaajuisesti saataville lähiviikkojen aikana.