UUSIMMAT

Samsung harkitsee Harman-äänentoistoa Galaxy S -malleihin

24.11.2016 10:19 Muropaketin toimitus

harmansamsung

Samsung aloitti aiemmin tässä kuussa prosessin, jonka myötä se tulee ostamaan muun muassa äänentoistolaitteistoistaan tutun Harmanin noin 7,5 miljardilla eurolla. Vaikka kaupassa haettiin raporttien mukaan lähinnä Harmanin osaamista autoteknologioiden saralla, harkitsee Samsung myös yhtiön äänentoistoteknologioiden hyödyntämistä.

SamMobile raportoi alun perin korealaisjulkaisu The Investorissa julkaistusta haastattelusta, jossa Samsungin autopuolen johtaja Park Jong-hwan avasi lisää yhtiön mahdollisuuksista Harmanin teknologioiden kanssa. Parkin mukaan yhtiö pitää hyvinkin mahdollisena, että se tulisi hyödyntämään Harmanin ääniteknologioita tulevissa Galaxy S -sarjan puhelimissa.

Ensi vuoden malleihin Harmanin äänentoistoa on kuitenkin turha odottaa, sillä kauppa vaatii vielä muun muassa osakkeenomistajien hyväksynnän. Jos ja kun kauppa hyväksytään, ottaa teknologioiden integroiminen osaksi Samsungin tuotteita myös oman aikansa, ja Park toteaakin vuoden 2018 mallien olevan ensimmäiset mahdolliset mallit, joissa olisi käytössä Harmanin äänentoisto.