Uusimmat

Samsung panostaa selfiekameraan tulevassa C7 Pro -mallissaan

01.12.2016 16:15 Muropaketin toimitus

samsung-galaxy-c7-pro

Monet kiinalaisvalmistajat ovat nostaneet selfiekameran puhelintensa ykkösvaltiksi. Note 7 -kriisistä toipuva Samsung on kovaa vauhtia hyppäämässä samaan junaan. Pari päivää sitten uuden Samsung Galaxy C7 Pro -mallin Geekbench-testitulokset päätyivät julkisuuteen. Niiden mukaan uutuuspuhelimessa on kahdeksanytiminen kahden gigahertsin kellotaajuudella käyvä Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, neljä gigatavua muistia ja Android Marshmallow-käyttöjärjestelmä.

Nyt C7-testejä on ajettu myös AnTuTulla, joka kertookin laitteesta enemmän. Grafiikkapuolesta vastaa Aderno 506 GPU. Näytön tarkkuudeksi paljastuu 1920 x 1080 pikseliä. Näytön kokoa AnTuTu ei kerro, mutta Gizmochina-sivuston mukaan Intian vientiä ja tuontia hallinnoiva Zauba-palvelu paljasti sen olevan 5,7 tuumaa. Erikoista on, että testisivustojen tiedot laitteen järjestelmäpiiristä eivät ole yhteneväiset. AnTuTun mukaan järjestelmäpiirinä on Snapdragon 626, ja sen kellotaajuus olisi 2,2 gigahertsiä.

Jo aiemmin kalliimmassa Samsung C9 Pro -mallissa nähdyt 16 megapikselin kamerat molemminpuolin olisivat tulossa AnTuTu-tietojen mukaan myös C7-malliin, mutta siinä missä C9:n aukkosuhde molemmissa on 1,9, olisi se C7 Pro -mallissa vielä parempi 1,7.

Samsungin odotetaan julkistavan C7 Pro- ja C5 Pro -mallit joulukuun aikana.

antutu_galaxy-c7-pro

Muropaketin uusimmat