Uusimmat

Samsung pyytää anteeksi Note7:n ongelmia – koko sivun ilmoitus sanomalehdessä

09.11.2016 17:40 Muropaketin toimitus

Samsung

Samsung on julkaissut useissa yhdysvaltalaisissa sanomalehdissä koko sivun ilmoituksen, jossa se pyytää kuluttajilta 17000 työntekijänsä puolesta anteeksi Galaxy Note7 -älypuhelimen aiheuttamia ongelmia.

Pohjois-Amerikan johtaja Gregory Leen allekirjoittamassa kirjeessä Samsungin tehtäväksi kerrotaan tarjota luokkansa parasta turvallisuutta ja laatua, mutta hiljattain tässä lupauksessa on epäonnistuttu. Ilmoituksessa käydään läpi vaihe vaiheelta, mitä toimenpiteitä Samsung on tehnyt tilanteen ratkaisemiseksi, kuten lopettaneensa suositun Galaxy Note7:n tuotannon ja kutsuneensa laitteet takaisin kuluttajien käsistä.

Lisäksi yrityksen mukaan Note7:n ongelmat ovat parhaillaan ulkopuolisten teknisten asiantuntijoiden tutkittavana ja yritys lupaa jakaa tiedot julkisuuteen, kunhan akkujen räjähdyksen aiheuttanut syy saadaan selville. Tulevaisuutta ja seuraavan sukupolven puhelinmalleja ajatellen kirjeessä luvataan ennakoivia toimenpiteitä, jotta pieleen menneet asiat saadaan korjattua ja suunnittelu-, valmistus- ja laadunvalvotaprosesseja parannettua.

Kirjeen lopussa toivotaan, että yritys onnistuisi toimillaan ansaitsemaan kuluttajien luottamuksen takaisin.