Uusimmat

Samsung toi Android 7.0 Nougat -betapäivityksensä saataville merkittävimmillä markkina-alueillaan

11.11.2016 09:52 Muropaketin toimitus

samsung-gs7-nougat-beta-1-101116

Samsung on tiedottanut aloittaneensa Android 7.0 Nougatin betaversion tarjoamisen Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge –puhelimille. Ainakin alkuvaiheessa mahdollisuus on tarjolla Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Koreassa sekä lähiaikoina myös Kiinassa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko betaohjelma tarjolle myös Suomessa.

Betapäivityksen saadakseen puhelimeen on oltava asennettuna uusin mahdollinen ohjelmistoversio sekä Samsungin Galaxy Beta Program –sovellus. Päivityksen jakelu laitteisiin tapahtuu siinä järjestyksessä, missä käyttäjät ovat ilmoittautuneet mukaan ohjelmaan. Betaohjelma ei koske Galaxy S7 –puhelimien erikoisversioita eikä operaattorilukittuja variantteja.

Ensimmäisten kuvakaappausten perusteella Samsung on uudistanut käyttöliittymäänsä paikoin melko raskaalla kädellä. Se näkyy erityisen hyvin muun muassa ilmoitus- ja asetusvalikoiden ulkoasussa. Koska beta tarkoittaa tyypillisesti ohjelmiston keskeneräistä versiota, bugit ja muut ongelmat ovat mahdollisia ja jopa todennäköisiä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin Android 7.0 Nougat –päivityksen lopullinen versio saapuu Samsungin Galaxy S7 –puhelimiin.

Muropaketin uusimmat