Uusimmat

Samsungilta joulumyyntiin lapsille suunnattu tabletti: Galaxy Tab 3 Kids

26.11.2013 18:01 Teemu Hynninen

Elektroniikkavalmistaja Samsung on tänään kertonut tuovansa Suomen markkinoille lasten käyttöön suunnatun tablet-laitteen. Uusi Galaxy Tab 3 Kids saapuu Suomessa myyntiin jo joulukuun alussa ja sen suositushinta on 239 euroa.

”Lapset ovat muutamassa vuodessa omaksuneet tabletit, koska se ne ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Tämä kuitenkin usein tarkoittaa sitä, että lapset ovat omineet vanhempien tabletit leluiksi. Galaxy Tab 3 Kids sopii koko perheelle. Sen leikkisä muotoilu ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä lasten suosikin. Siinä on myös kolauksia pehmentävät suojakuoret, joiden tarpeellisuuden jokainen pienen lapsen vanhempi ymmärtää”, toteaa Samsungin Telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Galaxy Tab 3 Kids perustuu Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Siinä on erillinen lapsille rakennettu käyttöliittymä, jonka vanhemmat voivat tarvittaessa ohittaa ja päästä näin käsiksi Androidin kaikkiin ominaisuuksiin. Lasten toimintaa voidaan rajoittaa myös aikalukolla, joka estää tabletin käyttämisen tietyn käyttöajan jälkeen.

Samsungin uudessa tabletissa on 1,3 gigahertsin tuplaydinsuoritin, seitsemän tuuman 1024 x 600 pikselin TFT-kosketusnäyttö, WiFi, Bluetooth 3.0, microSD-korttipaikka, gigatavun verran RAM-käyttömuistia, kolmen megapikselin takakamera, 1,3 megapikselin etukamera ja 4000 milliampeeritunnin akku.

ePressi.com, Lapsiystävällinen tabletti: Galaxy Tab 3 Kids

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Kids -tuotesivu