UUSIMMAT

Samsungin Galaxy S7- ja S7 Edge -malleille Android Nougat tammikuussa

01.01.2017 18:06 | Muropaketin toimitus | 4

Samsung lakkautti Galaxy S7:n ja Galaxy S7 Edgen julkisen Android 7 -beetatestin 30. joulukuuta ja ilmoitti beetan käyttäjille, että se julkaisee virallisen päivityksen nyt tammikuun 2017 aikana. Samsung ei kertonut ilmoituksessa tarkkaa päivämäärää, mutta lupasi päivityksen niin pian kuin mahdollista. Tiedosta uutisoi muiden muassa Pocketnow.

Julkinen beetatestaus käsitti viisi versiota, ja yhtiö lupasi viestissään ottaa testaajien antaman palautteen huomioon parhaansa mukaan.

Pocketnow kertoi aikaisemmin joulukuussa beetatestauksen virallisille foorumeille tulleesta viestistä, joka antoi hieman ylimääräistä toivoa puhelimien omistajille. Viesti viittaisi siihen, että lopullinen julkaistava päivitys olisi suoraan Android Nougat 7.1.1 -versioon.

Keskustelu

Tuntuu, että Samsung jakaa huonosti päivityksiä. Useamman kk odotellu Android 6.0 päivitystä Samsung Galaxy S5 Neolle ja jopa Honor 6 sai nopeammin

kurkimies

Tuntuu, että Samsung jakaa huonosti päivityksiä. Useamman kk odotellu Android 6.0 päivitystä Samsung Galaxy S5 Neolle ja jopa Honor 6 sai nopeammin

Neolle löytyy ainakin KK: https://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G903F/
Tuo Samsungin OTA vain mitä on ja jotkut maat saa päivityksen kuukausia myöhässä. Esim. saksan firmiksen voi asentaa tuolta huoletta.

kurkimies

Onko tuo pelkästään Saksankielinen versio? Suomi ei taida olla tärkeä paikka Samsungille

On siinä mukana kaikki kielet. En tiedä millä logiikalla ne noita jakaa, mutta tuntuu olevan aina sama juttu.

e: ja anteeksi offtopic.

Muropaketin uusimmat