Uusimmat

Samsungin kellomallisto täydentyi edullisemmalla Galaxy Watch FE -versiolla

Kuva: Samsung

13.06.2024 17:12 Muropaketin toimitus

Samsung on tänään julkistanut uusimman lisäyksen älykellomallistoonsa. Galaxy Watch FE on muotoilultaan lievästi päivittynyt, ja pitää sisällään valmistajan muistakin kellomalleista tuttua terveys- ja hyvinvointitekniikkaa.

Samsung Galaxy Watch FE on saatavilla 40 millimetrin koossa ja sen ulkoasu perustuu pitkälti Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Uutuuden kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver). Galaxy FE:ssä käytetään safiirikristallilasi, joka suojaa laitetta naarmuilta päivittäisessä käytössä.

Samsungin kehittyneellä BioActive-sensorilla varustetussa Galaxy Watch FE -älykellossa on joukko treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia vinkkejä ympäri vuorokauden. Galaxy Watch FE sisältää myös valikoiman unitoimintoja, aina unirytmin seurannasta univalmennukseen. Lisäksi käyttäjät voivat seurata kattavasti sydänterveyttään joukolla sydänterveyden seurantaominaisuuksia. Käyttäjät voivat myös seurata yli 100 erilaista harjoitusta ja niiden edistymistä ranteestaan.

Kellon ulkoasun voi viimeistellä uusilla kellorannekkeilla, joissa on siniset ja oranssit tikkaukset. Galaxy Watch FE:ssä on lisäksi uusia kellotauluja, joiden avulla käyttäjät voivat mukauttaa kelloaan.

Samsung Galaxy Watch FE on saatavilla Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 euroa.