Samsungin puhelinongelmia seurataan tarkasti – Galaxy S7 edge syttyi tuleen Kanadassa

27.10.2016 18:49 | Sampsa Kurri

galaxy-s7-edge-8

Samsung on joutunut painimaan koko syksyn Galaxy Note7 -puhelimen räjähtävien akkujen ja siihen liittyvien toimenpiteiden kanssa. Toisen takaisinkutsun yhteydessä yritys ilmoitti lopettavansa Note7:n tuotannon aiemmin tässä kuussa ja on keskittynyt tarjoamaan asiakkaille korvaavia Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -malleja.

Note7-katastrofista johtuen Samsungin puhelimien ongelmia seurataan ja niistä uutisoidaan nyt huomattavasti aiempaa herkemmin. Tuorein raportti tulee Kanadasta, jossa Galaxy S7 edge oli syttynyt tuleen auton kojelaudalla. Puhelimen omistaja oli haistanut palaneen käryä ja nähnyt puhelimen savuttavan. Omistaja oli tämän jälkeen ottanut tulikuuman puhelimen käteensä ja heittänyt sen auton ikkunasta ulos lumihankeen. Operaattori Bell ei ollut halunnut käsitellä tapausta, vaan oli pyytänyt omistajaa ottamaan suoraan yhteyttä Samsungiin.

Aiemmin tässä kuussa on raportoitu kaksi tapausta, joissa Galaxy S7 edge on syttynyt tuleen, mutta toistaiseksi kyseessä on yksittäistapauksiksi luokiteltavia onnettomuuksia. Note7:n kohdalla räjähtäviä akkuja raportoitiin yhteensä yli 100 kappaletta (Yhdysvalloissa 92 ja Koreassa 17).

edge-26102016