Sennheiser olisi valmis myymään kuluttajaliiketoimintansa

18.02.2021 16:55 | Muropaketin toimitus

Kuulokkeita, kaiuttimia ja soundbareja valmistava Sennheiser on tiedottanut harkitsevansa kuluttajaliiketoimintansa myyntiä.

Blogikirjoituksessaan Sennheiser on kertonut, että yritys haluaisi tulevaisuudessa keskittyä ammattilaisille tarjottaviin audiotuotteisiin, kuten Neumann-mikrofoneihin. Siitä syystä Sennheiser olisi valmis myymään kuluttajalaitteita kehittävän ja myyvän liiketoimintansa eteenpäin. Toisena vaihtoehtona Sennheiser etsii sijoittajaa, jonka kanssa kuluttajaliiketoiminnan kehitys voisi jatkua.

Saksalaisen Handelsblattin mukaan Sennheiser ehti myöhässä mukaan kokonaan langattomien nappikuulokkeiden markkinoille. Muutenkaan kuulokkeiden myynti ei ole sujunut odotetusti ja kilpailu alalla on nykyään tiukkaa.

LUE MYÖS: Testi | Sennheiser Momentum True Wireless 2 – Uusitulla mallilla langattomien nappikuulokkeiden ehdottomaan eliittiin ja Langattomat Sennheiser Momentum Wireless (M3) -vastamelukuulokkeet – Soivat kauniisti, vaimentavat mukavasti ja ovat vieläpä näyttävät käytössä