UUSIMMAT

Sertifiointi vihjaa Galaxy A9 Pro:n suuntaavan kansainvälisille markkinoille

29.05.2016 19:28 | Pekko Lainiala

Galaxy A9 Pro

Samsung esitteli maaliskuun loppupuolella Kiinan markkinoille 6-tuumaisen Galaxy A9 Pro:n. Nyt PhoneArena kertoo, että A9 Pro on ilmeisesti suunnistamassa myös Aasian ulkopuolelle. WiFi Alliance on sertifioinut puhelimen koodinimellä SM-A910F (alkuperäisen A9 Pro:n ollessa nimeltään SM-A9100), joten luvassa uskotaan olevan kansainvälinen variantti. Tyypillisesti WiFi Alliancen listoilta löytyvä puhelin on tarkoittanut sitä, että esittely alkaa olla melko lähellä.

Alkuperäisen Galaxy A9 Pro:n mielenkiintoisimpia speksejä ovat Snapdragon 652 -järjestelmäpiiri, 5000 mAh:n akku, 4 gigatavun RAM-muisti, 16 megapikselin takakamera, 32 gigatavun tallennustila sekä 6-tuumainen näyttö Full HD -resoluutiolla. Kansainvälisessä/eurooppalaisessa variantissa järjestelmäpiiri voinee vaihtua Samsungin omaan piiriin.

Sertifioinnin tukena huhua vahvistaa myös se, että puolalaiset jälleenmyyjät ovat alkaneet ottaa vastaan ennakkotilauksia A9 Pro:sta. Nähtäväksi jää, saavuttaako puhelin ikinä Suomen markkinoita, sillä ainakaan joulukuussa esiteltyä Galaxy A9:ää ei olla vielä nähty kauppojen hyllyillä.