Uusimmat

Sony Ericsson julkaisi toisen sukupolven Xperia Minin ja Mini Pron

06.05.2011 22:09 Juha Kokkonen

SE Xperia Mini Pro

Sony Ericsson on julkaissut eilen lontoossa uudet versiot Xperia Mini ja Xperia Mini Pro -malleistaan. Ulkonäöllisesti uudet mallit muistuttavat pitkälti edeltäjiään, mutta sisuskalut ovat kokeneet toivottuja muutoksia.

Molemmista malleista löytyy kolmen tuuman (480×320) naarmuilta suojattu monikosketusnäyttö, joka hyödyntää Sonyn Bravia Engine- sekä Reality Display -tekniikoita. Viiden megapikselin automaattitarkenteisella kameralla onnistuu myös HD-tasoisen videokuvan tallentaminen. Käyttöjärjestelmänä on nyt tuore Android 2.3 ja suorituskyvystä vastaa gigahertsin Snapdragon-järjestelmäpiiri. Kustomoitavasta käyttöliittymästä löytyy tuttuun tapaan näytön kulmien pikavalinnat. 1200 mAh akun kehutaan tarjoavan 30 % pidemmän toiminta-ajan.

Xperia mini on ulkomitoiltaan 88 x 52 x 16 mm ja painaa 94 grammaa. Xperia™ mini pro on puolestaan kooltaan 92 x 53 x 18 mm ja painaa 136 grammaa. Lisänä pro-mallista löytyy fyysinen qwerty-näppäimistö sekä etupuolen kamera. Uusien mallien kerrotaan saapuvan kauppoihin kolmannella vuosineljänneksellä.

Sony Ericsson Developer Blog, Sony Ericsson unveils next-generation Xperia™ minis

Xperia Mini -tuotesivu

Xperia Mini pro -tuotesivu