Uusimmat

Sony Ericsson W43S, hohtava muotipuhelin

31.08.2006 19:05 Antti Valkeinen

Sony Ericsson on viime vuosien aikana tullut tutuksi lähinnä hinnakkaista ja erityisen maittavilla ominaisuuksilla varustetuista matkapuhelimista. Pelkät tekniset ominaisuudet eivät kuitenkaan ole useimmille käyttäjille tarpeeksi ja muodikkaat vaihtoehdot, kuten Motorolan miljoonia kappaleita myynyt Razr -mallisto, vetävät ostajia kuin iho itikoita. Sony Ericsson on yhdessä japanilaisen teleoperaattori KDDI:n kanssa päätynyt lähes veret seisauttavaan uuteen hohtavaan puhelinmalliin.

W43S sisältää ennennäkemättömän Style-Up-etupaneelin. 12 ledin valaisema etupaneeli hohtaa taustavalaistuksen mukaan säätyen erilaisin valokuvioin. KDDI tarjoaa mallia peräti 16 erilaisella etupaneelin tyylivaihtoehdolla aina puukuvioinnista hohtaviin lumihiutaleisiin. Huonona puolena hohtavaan etupaneeliin ei ole upotettu useimmista simpukkamallisista puhelimista tuttua pikkunäyttöä.

Toistaiseksi W43S on saatavilla ainoastaan japanilaisilta KDDI- ja Okinawa-teleoperaattorien kautta. Nähtäväksi jää saako hohtava puhelin tarpeeksi suosiota kansainvälisen tarjonnan alkamiseksi.

Hohtavan etupaneelin varjoon eivät jää myöskään puhelimen muut ominaisuudet. Läpän alta paljastuu peräti 2,7 tuuman kokoinen värinäyttö ja tyypillinen numeronäppäimistö. Multimediaominaisuudet ovat kattavat ja esimerkiksi digitaalikamerasta löytyvät automaattitarkennus ja yötila.