Uusimmat

Sony Ericsson Z558

30.09.2006 21:39 Antti Valkeinen

Sony Ericsson on julkistanut kaikkien kosketusnäyttöistä kiinnostuneiden riemuksi simpukkamallisen Z558-puhelimen. Ensi kuussa markkinoille pääsevä Z588 on ominaisuuksiltaan perustasoa, mutta tarjoaa aiemmin lähinnä vain hintavista P-sarjan älypuhelimista löytyneen mahdollisuuden kirjoittaa esimerkiksi tekstiviestit stylys-kynän avulla.

Mustahopea kaunotar on kooltaan maltilliset 88 x 46 x 21 millimetriä ja painaa 93 grammaa. Läpän alta löytyvän 1,9 tuuman näytön resoluutio on 176 x 220 pikseliä ja läpän päällä oleva pikkunäyttö on kooltaan maltilliset 128 x 36 pikseliä.

Kolmitaajuuspuhelimen multimediaominaisuudet lepäävät monipuolisen mediasoittimen varassa. FM-radio RDS-virittimellä ja tuki yleisimmille musiikki- ja videoformaateille takaavat perusviihteen tason. Digitaalikamera on sekin perustasoa 1,3 megapikselin kennolla. Kuvia, videota ja musiikkia varten Z558:sta löytyy sisäistä muistia 18 megatavua ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, jolla muistin määrä on laajennettavissa aina gigatavuun asti.

Bluetooth, USB-liitäntä ja GPRS ovat puhelimen perusominaisuuksia, mutta erikoisempia 3G-ominaisuuksia, WiFi-verkkokorttia tai GPS-paikanninta ei laitteesta löydy. Kysymyksessä on siis kauan odotettu ja himoittu peruspuhelin kynällä tapahtuvalla tekstinsyötöllä varustettuna.

Suureksi harmiksi Sony Ericsson ei ole vielä ilmoittanut mallille suositushintaa, eikä akun tehoa.

Muropaketin uusimmat