Uusimmat

Sony toi myyntiin todellisille audiofiileille suunnatut ja hyvin hintavat Walkman-musiikkisoittimet

15.06.2022 09:34 Muropaketin toimitus

Älypuhelimet ovat korvanneet erilliset musiikki- ja MP3-soittimet lähes kokonaan. Siitä huolimatta Sony on julkaissut erillistä Walkman-musiikkisoitinta etsiville uudet NW-WM1ZM2- ja NW-WM1AM2 -soittimet.

Uudet, aiemmin tänä vuonna julkistetut ja nyt myyntiin saapuneet soittimet ovat hintavia, ja tarkoitettu lähinnä musiikin kuuntelun todella tosissaan ottaville audiofiileille. NW-WM1ZM2 maksaa suomalaisten jälleenmyyjien valikoimissa 3800 euroa, ja edullisempikin NW-WM1AM2 1500 euroa.

Walkmanien rungot on valmistettu kullatusta hapettomasta kuparista ja alumiinista. Soittimien digitaaliset ja analogiset komponentit on eroteltu toisistaan, jonka pitäisi vähentää niiden välistä interferenssiä. Molemmissa soittimissa käytetään Sonyn digitaalista vahvistinta sekä DSEE Ultimate AI -algoritmiä, jotka parantavat äänenlaatua entisestään. Mukana ovat myös 10-kaistaiset taajuuskorjaimet.

Ohjelmiston puolella Walkmanit hyödyntävät jo hieman vanhentunutta Android 11 -käyttöjärjestelmää ja tukevat WiFiä sekä Bluetoothia. Laiteet latautuvat USB-C-liittimien kautta.