Spotifyn Windows Phone -tuen loppumisesta virheellistä tietoa – tuore päivitys luvassa tänään

14.03.2016 14:39 | Juha Kokkonen

Spotify Windows Phone

Eilen MSPowerUser-uutissivuston toimesta levisi tieto, jonka mukaan Spotify on lopettanut sovelluksensa tuen Windows Phone -puhelimille. Tieto oli peräisin sivuston lukijan twiitistä, jonka sisältö oli puolestaan otettu WishAppList-sivuston Spotifyn universaalia Windows 10 -sovellusta koskevasta kommenttiosiosta. Useampi taho otti asian totena ja uutisoi Spotifyn virallisen Windows Phone -tuen loppuneen, vaikka todellisuudessa asia ei ole näin.

Meredith-nimellä Spotifyn omalla keskustelufoorumilla kirjoittava yrityksen edustaja on nimittäin vahvistanut huolestuneille foorumin käyttäjille, että yritys jatkaa Windows Phone 8.1 -sovelluksen tukemista ja kehittämistä eteenpäin. Samalla hän myös paljastaa, että sovellukselle on vielä tämän päivän aikana luvassa Windows 10 -yhteensopivuutta parantava päivitys, joka kantaa versionumeroa 5.2. Tiedustellessani asiaa Spotifyltä he viittasivat vastauksena tähän samaiseen foorumivastaukseen. Spotifyn Windows Phone -version edellinen päivitys julkaistiin viime kuussa 5.1.5529.26509-versionumerolla.

Erillisessä universaalia Windows 10 -sovellusta koskevassa keskustelusäikeessä samainen Spotifyn edustaja puolestaan toteaa, että kyseinen erillinen sovellusversio ei ole tällä hetkellä ajankohtainen, mutta käyttäjien kiinnostus sitä kohtaan on huomioitu ja palautetta kuunnellaan.