Uusimmat

Swappie haluaa Premium Series -tuotteillaan tehdä käytetystä puhelimesta uudenveroisen

25.05.2023 10:14 Muropaketin toimitus

Käytettyjä puhelimia ostava ja kunnostettuja puhelimia myyvä Swappie on laajantanut tarjontaansa uuden Premium Series -tuoteperheen myötä.

Swappien kyselytutkimus paljasti syitä sille, minkä takia osa kuluttajista haluavat uuden puhelimen kunnostetun sijaan. Suurimmaksi syyksi kerrottiin akun laatu (41 %), jota seurasi uuden puhelimen toiminnallinen laatu (34 %). Lisäksi joka neljäs (26 %) sanoi haluavansa uuden puhelimen takuun ja noin joka viides (22 %) vastaajista kertoi suosivansa puhelinta, jossa ei ole kulumisen merkkejä.

Swappie pyrkii taklaamaan näitä haasteita uudella Premium Series -tuoteperheellä. Siihen kuuluu ulkoisesti moitteettomia sekä täysin toiminnallisia laitteita, joilla on 100 prosentin akkukapasiteetti. Swappien mukaan Premium Series -puhelimien tärkein ominaisuus on silte sen hiilijalanjälki, joka on 78 prosenttia pienempi verrattuna uuteen älypuhelimeen. Swappien Premium Series -iPhone-puhelimet myydään 12 kuukauden takuulla.

Swappien Premium Series -tuoteperheen puhelimia on vain rajattu määrä, mutta siihen kuuluu useampi eri puhelinmalli. Premium Series -mallistoon voi tutustua Swappien sivuilla.