TAG Heuer Connected on markkinoiden ensimmäinen Android Wear -luksuskello

11.11.2015 15:53 | Juha Kokkonen

Connected

Laadukkaista rannekelloistaan tunnettu TAG Heuer julkisti maanantaina uuden Connected-älykellon, joka on markkinoiden ensimmäinen luksushintaluokkaan sijoittuva Android Wear -laite. TAG Heuerin mukaan Connected on ”markkinoiden älykkäin luksuskello”. Connected muistuttaa muotoilultaan TAG Heuerin Carrera-malliston kelloja ja sen kuoret on valmistettu luokan kaksi titaaniseoksesta. Kellon läpimitaksi ilmoitetaan 46 mm (paksuus 12,8 mm) ja rakenne on tehty vedenkestäväksi IP67-standardin mukaisesti.

Connected

Connectedin kellotauluna toimii pyöreä 1,5-tuumainen LTPS LCD -näyttö, jonka tarkkuus halkaisijalla on 360 pikseliä (240 PPI). Näyttöä suojaa tavallisten laatukellojen tapaan kestävä safiirilasi. Kumiranneke on varustettu titaanista valmistetulla linkkumekanismilla. Laitteen sisälle on pakattu kaksiytiminen 1,6 GHz Intel-suoritin, gigatavu RAM-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa, Bluetooth 4.1- ja WiFi-yhteydet, gyroskooppi, kallistusanturi, värähdysmoottori, mikrofoni sekä 410 mAh akku, jolla luvataan toiminta-aikaa vähintään 25 tuntia. Kellon lataaminen tapahtuu induktiivisen lataustelakan avulla.

Connected on varustettu Android Wear -käyttöjärjestelmän uusimmalla versiolla ja mukana tulee useita TAG Heuerin omia kellotauluvaihtoehtoja. Kello on yhteensopiva Android- ja iOS-puhelimien kanssa.

Connected

Kuten TAG Heuer -brändin pohjalta voi jo arvata, Connectedin hankkiminen ei tule halvaksi. Sen suositushinta on 1350 euroa. Hihnan värin voi valita seitsemästä eri vaihtoehdosta (vihreä, sininen, oranssi, punainen, valkoinen, musta ja keltainen). Valmistaja lupaa kahden vuoden takuun. Lisäksi asiakkaalla on myöhemmin mahdollisuus vaihtaa Connected oikeaan mekaaniseen rannekelloon 1500 dollarin lisähintaan.

TAG Heuer Connected -tuotesivu