UUSIMMAT

The Cyrcle Phone 2.0 tarjoaa pyöreän näytön ja kaksi kuulokeliitäntää

05.10.2021 17:29 | Muropaketin toimitus

The Cyrcle Phone 2.0 erottuu massasta pyöreällä näytöllään, jonka läpimitta on 3,45 tuumaa ja tarkkuus 800 x 800 pikseliä.

Vaikka kyse on peräti 700 dollaria (noin 604 euroa) maksavasta laitteesta, eivät sen tekniset ominaisuudet yllä aivan huipputasolle. Käyttöjärjestelmänä on käytössä vanhentunut Android 10, keskusmuistia löytyy kolme gigatavua ja tallennustilaakin on tarjolla vain 32 gigatavua. Toisaalta mukana on myös kaksi kuulokeliitäntää, yksi micro-USB-liitin sekä yksi USB-C-liitin.

Tuotteen Kickstarter-sivun mukaan ”innovatiivinen pyöreä muotoilu mukailee käsien muotoja ja elämän spontaaniutta”. Käytännössä pyöreä muotoilu saattaa kuitenkin aiheuttaa ongelmia. Useimmat Android-sovellukset on tehty neliskulmaisille näytöille, jolloin niiden reunat katoavat, kun niitä käytetään pyöreällä näytöllä. Käyttäjät voivat kuitenkin zoomata ulos sovelluksista, jolloin ne saa mahtumaan kokonaisuudessaan pyöreälle näytölle.

Tuotteelle on ainakin jonkin verran kysyntää. Kirjoitushetkellä 70 tukijaa on tukenut projektia lähes 15 000 dollarilla.