UUSIMMAT

Toistaiseksi julkaisematon Lumia 650 ilmaantui ennakkotilattavaksi brittikaupassa

26.01.2016 20:44 | Pekko Lainiala

lumia650_260116

Olemme viime kuukausina käsitelleet muutamaan otteeseen Lumia 650:aa, joka huhujen mukaan julkaistaisiin vähin äänin ilman suurempia esittelytilaisuuksia. Puhelinta on odotettu julkaistavaksi helmikuun aikana; osa huhuista uskoo esittelyn tapahtuvan jo 1. helmikuuta, kun taas toiset sijoittavat laitteen julkaisun kuun puoleen väliin. Joka tapauksessa Lumia 650 näkee virallisesti päivänvalon ilmeisimmin ennen MWC-messuja.

Nyt Lumia 650 -huhumylly on kuitenkin saanut uuden käänteen, sillä MobileFun-verkkokauppa on ottanut varaslähdön laitteen myyntiin. Nyt esiin ponnahtanut ennakkotilausmahdollisuus listaa huhuista tutut speksit muuttumattomina, ja hinnaksi on asetettu 199 puntaa, joka euroiksi käännettynä tekee 262,99 euroa. Aiemmin vuotaneet hintatiedot vihjasivat 219 euron hintaa saksalaisen 02-operaattorin valikoimissa.

Jo aiemmissa uutisissa listatut tekniset tiedot ja yli 250 euron hintataso kuulostavat pahalta hinta/laatusuhdetta ajatellen, mutta nähtäväksi jää onko kyseessä ainoastaan ennakkotilaushinta, joka poikkeaisi oikeasta hinnasta. Selvää kuitenkin on, että Lumia 650:n virallinen esittely ei ole kaukana, joten kauaa ei tilannetta tarvitse aprikoida.

GsmArena, Microsoft Lumia 650 goes up for pre-order even though it’s not official yet

Muropaketin uusimmat