Turing lupaa käsittämättömän puhelimen vuodelle 2017 – aprillipilan tasoista kertomusta

02.09.2016 19:42 | Pekko Lainiala

tri-turing-phone-cadenza-001-02092016

Turing Robotic Industries eli TRI on esiintynyt suomenkielisissä julkaisuissa etenkin siksi, että yhtiön Turing Phone -puhelimen tuotanto siirrettiin Saloon. Alkuperäisen Kickstarter-projektin rahoittajat ovat saaneet lähinnä ”Evaluation Unit” -laitteita, jotka olisi tarkoitus vaihtaa loppuvuoden aikana Snapdragon 820 -piirilliseen ja muutoinkin lopullisempaan laitteeseen. Kaiken kaikkiaan koko Turing Phone -projekti on kuukausi kuukaudelta alkanut kuulostaa enemmän lupauksensa unohtaneelta vedätykseltä.

Vanhoja laitteita ei olla saatu vielä asiakkaiden kätösiin, mutta nyt yhtiö on jo lyömässä uutta matoa koukkuun. TRI on tänään lähettänyt sen sähköpostilistalle kuuluville henkilöille tiedotteen, joka kertoo yhtiön suunnitelmista vuoden 2017 lippulaivamallia ajatellen.

tri-turing-phone-cadenza-002-02092016

Tulevan uutuuden nimeksi kerrotaan Turing Phone Cadenza. Sen ominaisuuslista on pakattu täyteen toinen toistaan uskomattomampia speksejä, joista oikeastaan ainoa uskottava tieto on 5,8-tuumainen näyttö 1440×2560-resoluutiolla.

Ominaisuuskattauksen ollessa kokonaisuudessaan niin koomisen korkealentoinen, on seuraava askel oletettavasti se, että sinisilmäisimmät Kickstarter-rahoittajat pääsevät pian taas odottamaan laitteita (jotka eivät ikinä saavu perille). Nähtäväksi jää, lähteekö yhtiö vakavissaan nyhtämään rahaa ihmisiltä tähän projektiin ja millaisia selityksiä on tarjolla projektin onnistumisen varmistamiseksi.