Umidigi G 4G on todella köyhän miehen iPhone

05.05.2017 16:18 |

Applen puhelinmallit tuppaavat saamaan välittömästi jäljittelijöitä Kiinasta. Pahimmillaan ”kiinaversiot” uusista iPhoneista ehtivät markkinoille jo ennen aitoja laitteita.

Umidigin G 4G lainaa GizmoChinan mukaan iPhone 7:n muotoja todella härskisti. Jopa iPhonen mustaa metallikuorta on pyritty jäljittelemään uudella polykarbonaatin kiillotustekniikalla, jolla muovista on saatu metallisen näköistä. Puhelimen paino on kuitenkin muovirungon ansiosta pysynyt vain 135,5 grammassa.

Vain 80 dollarin hintaisessa puhelimessa on luonnollisesti pihistelty elektroniikan osalta. Viisituumaisen näytön tarkkuus on vain 720p, järjestelmäpiirinä on neliytiminen 1,3 gigahertsin MTK6737, keskusmuistia on vain kaksi gigatavua ja tallennustilaa 16 gigatavua.

Takakamera on kahdeksan megapikselin kennolla varustettu, eteen megapikseleitä on riittänyt enää kaksi. Etupuolelta löytyy myös tutusti ”Touch ID”:ksi nimetty sormenjäljenlukija. Puhelimen 4G-taajuuksien luvataan toimivan missä tahansa ja käyttöjärjestelmä on ilahduttavan tuore Android 7.0.

Muropaketin uusimmat