Uusimmat

Uusi suomalaisoperaattori Moi avasi tänään verkkokauppansa

03.05.2016 14:57 Juha Kokkonen

moi-operaattori-030516

Suomen mobiilioperaattorikenttä laajeni tänään yhdellä toimijalla, kun viime marraskuussa julkistettu Moi avasi verkkokauppansa asiakkaille. Moi kertoo haluavansa olla Suomen asiakaslähtöisin mobiilioperaattori, joka uudistaa toimialaa, on rehellinen ja avoin, kuuntelee asiakkaitaan sekä helpottaa ja nopeuttaa arkea. Yritys suuntaa tuotteitaan erityisesti monen mobiililaitteen käyttäjille sekä perheille, joilla on käytössään useita liittymiä.

Moin liittymäkonsepti on hieman tavanomaisesta poikkeava, sillä sen ajatuksena on tarjota useamman erillisen SIM-kortin (ja numeron) paketti, jotka kaikki käyttävät samaa data-, puhe- ja viestipakettia. Samaan pakettiin voidaan siis yhdistää esimerkiksi kaikkien eri laitteiden ja perheenjäsenien tarvitsemat SIM-kortit. Moi käyttää liittymäpaketista nimeä ”tili”.

Moin perustilin kuukausimaksu on 18 euroa ja se sisältää kolme SIM-korttia sekä 12 Gt LTE-datasiirtoa (maks. 100 Mbit/s). Lisä-SIM-kortit maksavat kuusi euroa kuussa (sisältää 4 Gt datasiirtoa per kortti), minuuttivelotteiset puhepaketit kustantavat 15 euroa per 10 tuntia ja rajattomasta datasiirrosta veloitetaan 15 euroa kuussa per SIM-kortti. Tekstiviestien velotus on 5,5 senttiä kappale ja ilman puhepakettia puheluista velotetaan sama taksa minuuttia kohden.

Moin puhelinliittymien numerot ovat 045-alkuisia ja niissä on tavallisuudesta poiketen 11 numeroa kymmenen sijaan. Liittymät toimivat DNA:n verkossa. Moin laskutustapa on varsin poikkeuksellinen, sillä se veloittaa suoraan käyttäjän maksukorttia tavanomaisen laskun sijaan. Maksukortiksi kelpaa Visa, Visa Electron, MasterCard ja Maestro. Omia liittymiä voi hallita Mun Moi -palvelulla nettiselaimen sekä Android- ja iOS-sovelluksen avulla.

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat