Uusimmat

Väitetty Lumia 850:n renderöinti esiintyy kuvavuodossa

07.12.2015 11:40 Juha Kokkonen

lumia850render

Melko luotettavaksi vuotolähteeksi osoittautunut Steve Hemmerstofferin ylläpitämä Twitter-tili OnLeaks on julkaissut renderöidyn videon ja kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Lumia 850 -älypuhelimesta. Renderöinti on luotu luotettavaksi mainitulta tietolähteeltä saatujen piirustusten pohjalta, joten kyse ei ole valmistajan virallisista kuvista. Aiemmin Lumia 750- ja Lumia 850 -mallien julkaisun huhuttiin joidenkin lähteiden mukaan peruuntuneen, mutta ilmeisesti tieto ei pitänytkään paikkaansa.

Hemmerstofferin mukaan laitteessa käytetään metallirunkoa, joka kiertää puhelimen reunoja. Muotokieli yhdistelee aiempia Lumia-malleja. Laitteen ulkomitoiksi kerrotaan 155,9 x 77,23 x 6,92 mm, joten niiden perusteella kyseessä on tähän mennessä ohuin Lumia-puhelin. Lisäksi se on ilmeisesti varustettu varsin suurella näytöllä (5,7 tuuman luokkaa), sillä pituus on enemmän kuin Lumia 950 XL:ssä ja leveys puolestaan aavistuksen pienempi.

Toinen meritoitunut ”vuotaja” Evan Blass kommentoi OnLeaksin kuvia jälkikäteen kertomalla Lumia 850:n (koodinimi Honjo) kehyksen sekä takakuoren logon olevan tosielämässä kullanvärisiä ja laitteesta löytyvän etusalaman.

NowhereElse.fr, Microsoft Lumia 850: Rendering 3D video and fleeing dimensions (Google-käännös)