Uusimmat

Venäläinen Oysters SF on tämän hetken teknisesti edistynein Sailfish-puhelin markkinoilla

08.06.2016 16:14 Juha Kokkonen

oysters-sf-080616

Länsimaisilla markkinoilla täysin tuntematon Oysters on lanseerannut Venäjän markkinoille uuden Oysters SF -älypuhelimen, mikä on teknisesti edistyksellisin Sailfish-käyttöjärjestelmään perustuva älypuhelin, kunnes Turing Phonen toimitukset joskus viimein alkavat. Oysters SF on tällä hetkellä intialaisen Intex Aqua Fishin ohella toinen markkinoilta löytyvä Sailfish-puhelin, joka ei tule Jollan omasta mallistosta.

Tekniseltä osastolta Oysters SF:stä löytyy Mediatekin kahdeksanytiminen MT6753-järjestelmäpiiri MaliT720-grafiikkasuorittimella, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 Gt tallennustilaa, muistikorttipaikka, LTE-yhteydet, viiden tuuman 720p-tarkkuuden IPS-näyttö, 13 megapikselin takakamera Full HD -videotallennuksella, viiden megapikselin etukamera sekä 3000 mAh akku. Puhelimen fyysisiksi mitoiksi ilmoitetaan 71,5 x 141 x 9 mm ja 140 grammaa.

Toistaiseksi Oysters SF:n saatavuudesta ja hinnoittelusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta suurempia odotuksia sen saapumisesta Suomen markkinoille ei kannata ruokkia.

Juha Kokkonen

Muropaketin uusimmat