Uusimmat

Videolla: LG G Flex korjaa takakuoren naarmut itsestään

13.11.2013 18:56 Teemu Hynninen

Kaareva näyttö ei ole ainoa kiinnostusta herättävä yksityiskohta korealaisen LG:n hiljattain julkistamassa G Flex -puhelimessa. Uutuus nimittäin korjaa takakuoren pienet naarmut täysin itsestään. Kyseessä on mielenkiintoinen teknologia, jota valmistaja kutsuu nimellä Self Healing.

Korealaisvalmistaja on julkaissut ominaisuuden toimintaa kuvaavan videon, jossa G Flexin takakuorta verrataan perinteiseen takakuoreen. Testissä molempia kuoria naarmutetaan pronssisella harjalla, joka saa aikaan hyvin ikävää jälkeä. G Flex ei pienestä naarmutuksesta ole kuitenkaan moksiskaan, sillä muutamassa minuutissa takakuoren pinta palautuu likimain ennalleen. 

Teknologian toiminta pysyy edelleen kysymysmerkkinä, sillä LG ei ole suostunut paljastamaan sen yksityiskohtia. Videon perusteella siinä on joka tapauksessa potentiaalia laajempaankin käyttöön, sillä takakuori on usein osa, joka pidempiaikaisessa käytössä pääsee kärsimään.

LG:n mukaan kaareva G Flex on tulossa Suomen markkinoille ensi vuoden alussa. Se perustuu Androidiin ja tarjoaa 2,26 gigahertsin Snapdragon 800 -piirisarjan, kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, 13 megapikselin kameran ja 3500 milliampeeritunnin akun. Kosketusnäyttö on kooltaan kuusi tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä.

Android Police, Watch As The LG G Flex Repairs Itself After Being Scratched And Bounces Back After Being Flattened Out