Uusimmat

Vuotokuva paljastaa Huawei Mate 9:n eri variantit ja hintatason

28.09.2016 20:01 Pekko Lainiala

huawei-mate-9-vuotokuva-001-28092016

Huawein seuraava mielenkiintoinen älypuhelinjulkistus tulee tiettävästi olemaan Mate 9. Laitetta odotettiin julkistettavaksi jo IFA-messujen yhteydessä syyskuun alussa, mutta toistaiseksi se ei ole saapunut koko kansan nähtäväksi. Laitteesta nähtiin eilen renderöintejä, jotka esittelivät eri värivaihtoehdot ja niistä kertoi muun muassa GizmoChina.

Nyt Twitter-tili ”Playfuldroid!” on lyönyt oman lusikkansa soppaan tarjoamalla virallisen oloisen kuvan, joka luettelee laitteen eri variantit ja niiden värivaihtoehdot.

Hintavimmasta vaihtoehdosta pulitetaan euroiksi käännettynä 630 euroa ja se sisältää 6 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Kahta edullisempaa vaihtoehtoa yhdistää 4 gigatavun RAM-muisti, tallennustilaa puolestaan on joko 128 tai 64 gigatavua. Hintataso edellä mainituilla 500 ja 430 euroa. Yllä oleva kuva esittelee värivaihtoehtojen jakautumisen eri varianttien kohdalla.

Ominaisuuslistalle odotetaan muun muassa Kirin 960 -järjestelmäpiiriä, Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmää, 6 tuuman näyttöä ja kameraosastolle 12 megapikselin tuplakameraa 8 megapikselin etukameran seuraksi.

Julkistuspäiväksi on epäilty marraskuun alkua, jolloin Huawei on esittelemässä uuden puhelinmallin.