UUSIMMAT

Xiaomi julkasi myös hintavat Buds 4 Pro -kuulokkeet ja tyylitellyn Watch S1 Pro -älykellon

01.03.2023 20:25 Muropaketin toimitus

Xiaomin uusimmat täyslangattomat nappikuulokkeet hyödyntävät nyt myös Sonyn LDAC-teknologiaa, jonka myötä käytössä on myös Hi-Res Audio Wireless -tuki. Pitkään akkukestoon yltävä Watch S1 Pro -kello tulee saataville kahtena värivaihtoehtona.

Xiaomi Buds 4 Pro -kuulokkeissa vastamelun suurimmaksi melunpoistoksi lupaillaan jopa 48 desibeliä. Kuulokkeet myös tunnistavat haluttaessa käyttäjän pään liikkeet ja säätävät äänen kuulumissuuntaa sen tilallisen sijainnin mukaisesti. Kuulokkeet voi yhdistää kahteen laitteeseen yhtä aikaa. Uusissa korvanapeissa on kaksi värivaihtoehtoa: Star Gold ja Space Black.

Xiaomi Buds 4 Pro -kuulokkeiden julkaisun myötä käyttäjät voivat nyt ensimmäistä kertaa säätää ääniasetuksia Xiaomi Earbuds -sovelluksen kautta. Sovellus tarjoaa pääsyn yksilöllisiin asetuksiin, kuten ANC-tiloihin, läpikuuluvuustiloihin, sisäänrakennettuun Dimensional-äänentoistoon ja kahden laitteen liitettävyyteen.

Uutuuskuulokkeiden hinta on 249 euroa. Myyntiin kuulokkeet tulevat ensi kuussa.

 

Kuulokkeiden lisäksi MWC-messujen laitejulkaisussa nähtiin myös Xiaomi Watch S1 Pro -älykello, jossa on 1,47-tuumainen AMOLED-näyttö, käännettävä kruunu ja naarmuuntumaton safiirikristallilasi. Kellossa on pitkäkestoisen, jopa 14 päivää kestävä ja nopeasti latautuva akku. Vain kymmenen minuutin latauksella käyttäjä saa riittävästi akkua kahden päivän tyypillistä käyttöä varten.

Kello on saatavana kahdessa eri värivaihtoehdossa: hopeisella rungolla ruskealla nahkahihnalla ja mustalla rungolla mustalla fluorikumihihnalla. Xiaomin älypuhelimille kellossa on myös ponnahdusikkunallinen pariliitostoiminto, joka yksinkertaistaa laitteiden liittämistä.

Kello tukee yli sataa urheilulajia sekä liikuntamuotoa, joista yksin juoksijoille on tarjolla jopa 10 erilaista harjoitusohjelmaa Xiaomi Watch S1 Pro’lla voi myös esimerkiksi seurata kulutettuja kaloreita, harjoituksen intensiteettiä, unta, sykettä ja SpO₂-arvoa.

Hintaa nahkarannekkeisella kellolla on 329 euroa ja myyntiin se on tulossa kuulokkeiden tapaan huhtikuun aikana.