UUSIMMAT

Xiaomi Mi Smart Band 5 -aktiivisuusranneke tuodaan myös Suomen markkinoille

16.07.2020 08:09 | Muropaketin toimitus

Xiaomi kertoi usean tuotteen online-julkistustilaisuudessaan tuovansa uuden Mi Smart Band 5 -aktiivisuusrannekkeen myös Suomen markkinoille. Tilaisuudessa julkistettiin myös edulliset ja täysin langattomat TWS Earphones Basic -nappikuulokkeet, joiden tulosta Suomen markkinoille ei tosin ole vielä varmuutta.

Jo aiemmin esitelty Mi Smart Band 5 tarjoaa 1,1-tuumaisen näytön jolle voi halutessaan lisätä widgettejä. Aktiivisuusrannekkeen sykemittaus on uusimman version mukana aiempaa tarkempi ja laitteen lataaminen on helpompaa, sillä se ei enää vaadi rannekeosan irrottamista.

Aktiivisuusrannekkeelle luvataan 14 päivän akkukestoa ja se kestää upotuksen veteen 5ATM-standardin mukaisesti. Aktiivisuusranneke osaa myös seurata useita erilaisia urheilulajeja sekä käyttäjän unenlaatua. Hintaa aktiivisuusrannekkeella on Xiaomin verkkokaupassa 50,30 euroa.

Xiaomi Mi Smart Band 5

Aktiivisuusrannekkeen lisäksi Xiaomi julkisti täyslangattomat TWS Earphones Basic -kuulokkeet. Niissä käytetään 14,2 millimetrin kalvoja ja mukana on tuki kosketuskontrolleille. Akkukestoksi kuulokkeille luvataan kerralla viisi tuntia ja latauskotelon kanssa 20 tuntia.

Kuulokkeita ei ole ainakaan vielä listattu Xiaomin suomalaiseen verkkokauppaan, mutta voi olla, että ne tulevat saataville myöhemmin. Hintaa niillä on muualla Euroopassa 39,99 euroa. Laitejulkistuksista kertoi myös GSMArena.

TWS Earphones Basic