UUSIMMAT

Mobvoi esitteli uuden TicWatch Pro 3 LTE -älykellon Euroopan markkinoille

02.12.2020 10:53 Muropaketin toimitus

Mobvoin uusi TicWatch Pro 3 LTE -älykello hyödyntää aiemmin tänä vuonna julkaistua Qualcomm Snapdragon Wear 4100 -järjestelmäpiiriä.

Muiden teknisten ominaisuuksien puolesta TicWatch Pro 3 LTE -älykellossa on kaksi päällekkäin asetettua näyttöä. Jos varsinaisia älyominaisuuksia ei tarvita, esittää vähävirtaisempi AMOLED-näytön päälle asetettu TN-näyttöpaneeli kellonajan, päivämäärän, otettujen askeleiden määrän sekä muuta perustietoa.

Älykellon ominaisuuksia jatkuvasti käyttävälle TicWatch Pro 3 LTE:n akku riittää noin kolmeksi vuorokaudeksi, mutta virransäästötilassa virtaa riittää jopa 45 päiväksi.

Monien muiden älykellojen tavoin TicWatch Pro 3 LTE osaa seurata käyttäjän sykettä, veren happipitoisuutta, unen laatua ja stressitasoja. Kuten älykellon nimestä voi päätellä, on mukana myös tuki LTE-yhteyksille, eli kellon avulla voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä ilman puhelimen apua. Mukana on myös GPS.

Hintaa laitteella on Saksassa 360 euroa, mutta vielä ei tiedetä, saapuuko laite myös Suomeen. Laitteesta kertoi GSMArena.